Xedi.Xermawan's Blog

personal-technical blog

Unresolved fiveteen puzzle.

with 3 comments

I found it when playing my old fiveteen puzzle ( I created in 2009). Or maybe I’m not smart enought to solve this? . I modified the puzzle so it will always produce the unresolved position like this:

wanna give a try ?  . download puzzle HERE.

Written by XediXermawan

February 23, 2012 at 7:18 pm

Posted in computer related

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. wah game apa nih?
    btw buat game strategi perang kayak rise of nation, Art Of Empire gitu ed!!

    Fifin

    March 4, 2012 at 12:25 am

  2. @Fin
    ini puzzle “15-14” yang terkenal fin , hehehe.
    kalau cuma iseng saya suka buat game2 sederhana yang bisa selesai cepat.
    hmm… kalau game spt itu 😀 , kalo ada 20 artist, 10 programmer, 24 bulan, budget $10M baru bisa hahaha ( sumber data : presentasi Tim Sweeney saat pembuatan Game Gear of War)

    oth3rside

    March 4, 2012 at 3:32 pm

  3. hemm mirip dengan sudoku ya ed.. aku suka tuh game sudoku…

    Fifin

    May 22, 2012 at 11:39 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: